पछिलो मतपरिणामः पोखरेलको अग्रता कायमै

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditShare on LinkedInPrint this page

काठमाडौं २३ । पछिलो मत परिणाम अनुसार वाम गठबन्धका साझा उम्मेदवार ईश्वर पोखरेलले १०,६४८ मत प्राप्त गरेको छ । भने काँग्रसका उम्मेदवार प्रकाश शरण महतले ६,१२३ मत प्राप्त गरेको छ । मतगणना जारी छ ।

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>